CIASTKA KOKOSOWE Z JABŁKIEM BEZGLUTENOWE BIO





Opis
SKŁADNIKI
mąka gryczana* 19 %, mąka kukurydziana*, nieutwardzony tłuszcz roślinny* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, woda, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*), regulator kwasowości: kwas cytrynowy), miód* 11 %, nierafinowany cukier trzcinowy*, JAJA*, suszone jabłka* 6,5 %, kokos* 5,9 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1796 kJ/431 kcal
Tłuszcz: 21 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,4 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 27 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze do 25 stopni Celsjusza.