CIASTKA Z MĄKI Z CZERWONEJ SOCZEWICY CZEKOLADOWE BEZGLUTENOWE BIO





Opis
Składniki:
mąka z czerwonej soczewicy(33 %)*, nieutwardzony tłuszcz roślinny*, (olej słonecznikowy, tłuszcz kakaowe, woda, emulgator: lecytyna z nasion słonecznika, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), nierafinowany cukier trzcinowy*, jaja*, kokos 11,5%, Fair Trade czekolada* 7,5 % (nierafinowany cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy* - masa kakaowa minimum 60%, emulgator lecytyny), Fair Trade kakao*, naturalny aromat wanilii*
*certyfikowany składnik ekologiczny
Produkt zawiera jaja.
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1803 kJ / 432 kcal
Tłuszcz: 25 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,3 g
Węglowodany: 41 g
- w tym cukry: 20 g
Białko: 11 g
Sól: 0,07 g
Kraj producenta: Czechy
Certyfikaty: BIO, Bezglutenowy