KREM DAKTYLOWY Z MIGDAŁAMI I KAKAO BEZGLUTENOWY BIO 200 g - ROZKVIT





Opis
SKŁADNIKI
syrop daktylowy* (80 %), pasta z MIGDAŁÓW* (13 %), kakao w proszku* (7 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1533 kJ/367 kcal
Tłuszcz - 8,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,2 g
Węglowodany - 62 g
w tym cukry - 58 g
Błonnik - 3,5 g
Białko - 5,4 g
Sól - 0,04 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY oraz nasiona sezamu.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych.