KruKam Pankejki bananowe z migdałami 100g





Opis
Składniki:
mąka orkiszowa jasna, mąka ryżowa, banan liofilizowany 12,6%, mąka z tapioki, cukier kokosowy, migdały 5,8%, płatki jaglane, proszek do pieczenia (skrobia kukurydziana, substancje spulchniające: winiany potasu, wodorowęglan sodu), kakao odtłuszczone
Wartość odżywcza w 100 g
- Wartość energetyczna 1499 kJ/ 354 kcal
- Tłuszcz 4,9 g
- w tym tłuszcze nasycone 0,6 g
- Węglowodany 68,5 g
- w tym cukry 15,5 g
- Błonnik pokarmowy 4,2 g
- Białko 8,7 g
- Sól 0,22 g
Informacje dodatkowe
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Alergeny: Może zawierać śladowe ilości glutenu, orzechów, sezamu, gorczycy i soi.
Sposób przygotowania
- Do miski wsypać mieszankę.
- Dodać około 130 ml mleka lub napoju roślinnego, wymieszać.
- Na patelni rozgrzać tłuszcz i nakładać masę. Smażyć z każdej strony.