Migdały w czekoladzie bez dodatku cukru





Opis
Składniki: migdały hiszpańskie 71%, czekolada gorzka bez dodatku cukru 28% [miazga kakaowa, substancje słodzące (erytrytol 29,5%, glikozydy stewiolowe 0,027%), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator (lecytyna sojowa, aromat waniliowy, masa kakaowa min. 60%], odtłuszczone kakao w proszku, aromat naturalny pomarańczowy, kardamon, cynamon, sól kłodawska.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy, mleko, sezam, soję.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 2282 kJ/ 545 kcal
Tłuszcz: 48 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,9 g
Węglowodany: 16 g
- w tym cukry: 3 g
Błonnik: 14 g
Białko: 16 g
Sól: 0,25 g
Zawiera substancje słodzące. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Masa netto: 100 g