Ocet malinowy na miodzie





Opis
Ocet wykonany jest tradycyjnymi sposobami na miodzie wielokwiatowym. Jest fermentowany w sposób naturalny. Nie jest filtrowany ani pasteryzowany- w pełni żywy.
Skład: ocet malinowy, miód
Wstrząsnąć przed użyciem. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Naturalne, domowe i żywe octy
Octy niefiltrowane i niepasteryzowane, wykonane z przydomowych owoców.
Naturalny i żywy ocet to nie tylko świetny dodatek do wielu potraw - to także naturalny probiotyk, dobry dla cukrzyków, a także osób, które się odchudzają oraz borykających się z infekcjami. Samo zdrowie!
Jak powstają nasze domowe żywe octy?
Domowe octy można wykonać praktycznie ze wszystkiego - warzywa, owoce czy nawet zioła. Wszystkie powstają z najwyższej jakości składników - nic nie może być sztucznie nawożone czy pryskane, ponieważ taki ocet po prostu nie wyjdzie. Kolejnym kluczowym elementem jest czas - na pełen smaku i wartości leczniczych żywy ocet trzeba poczekać nawet kilka miesięcy.