RACUCHY z mąką kokosową BIO





Opis
Składniki:
BIO* mąka kokosowa
BIO* mąka ryżowa pełnoziarnista
BIO* skrobia z tapioki
BIO* cukier kokosowy
BIO* mąka gryczana
BIO* len mielony
BIO* bezglutenowy proszek do pieczenia (BIO* skrobia kukurydziana, winian potasu, wodorowęglan sodu)
BIO* - certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze po przyrządzeniu:
Wartość energetyczna dla 100 g - 818 kJ/195 kcal, tłuszcz 6.6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.5 g, węglowodany 25 g, w tym cukry 8.3 g, błonnik 2.9 g, białko 7.7 g, sól 0.32 g.
Wartość energetyczna dla 40 g - 327 kJ/78 kcal, tłuszcz 2.6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g, węglowodany 9.8 g, w tym cukry 3.3 g, błonnik 1.2 g, białko 3.1 g, sól 0.13 g.
Opakowanie 210 g